Download Mp3 Simpang Lima Ninggal Janji Lilin Herlina New Pallapa


Ada lirinya nih.

Soyo suwe
soyo nelongso rasane
atiku kangen
kangen ku marang kowe

nanging pancen
pancen wes dadi nasib ne
durung bisa ssendingan
sesandingan karo kowe

arume kembang mekar ing wayah sore
arum ambune iso biso tak rasakne
nanging , nanging arume rambutmu
amung bisa tak bayang ne, mergo kowe ora neng kene

aku lungo nang monco
golek makaryo nggo sangune urip aku lan kowe
arume kembang mekar ing wayah bengi
dadi tombo kangen ku jeruning atiiiiiii....

kembang ku ayu
lilakno lungaku
aku ra bakal lali marang janji sing tak lali
ning simpanng limo iki, sing nyekseni sumpahe ati
janji ku mengko mesti tak tepati.
Lihat Videonya berikut ini sobat.

Dan Download Lagnya dibawah ini sob.
Download Mp3 Simpang Lima Ninggal Janji Lilin Herlina New Pallapa

Subscribe to receive free email updates:

20 Responses to "Download Mp3 Simpang Lima Ninggal Janji Lilin Herlina New Pallapa"

  1. pagi sobat.bookmarks dulu,kapan di download ,trimakasih

    ReplyDelete
  2. palapa mantap gan, geol abiss.. :D

    ReplyDelete
  3. bahasa apa ni..indonesia ke Herman..best

    ReplyDelete
  4. sorry late terjah blog herman yang indah ...

    ReplyDelete
  5. lengkap juga lagu koploannya, ntr deh klw jaringan ndak lelet tak dunlut smua. heheheh

    ReplyDelete
  6. tolong nyanyi'in sob.. saya gak ngerti nyanyikan'nya.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tidak pantes sob nyanyinya hehe

      Delete
  7. wah dangdut, mau download kuota lagi ngadat neh

    ReplyDelete